کد خبر: ۳۱۶
۱۶:۲۸
۱۳۹۲/۰۱/۲۷
در دانشگاه پیام‌نور کرمان عنوان شد:

مسئولان گره گشایی از کار کشور را نعمت خدادادی بدانند

متکی خطاب به مسئولان کشور اظهار داشت: اگر گره کار کشور به دست شما باز می‌شود، باید این را یک نعمت خدادادی بدانید که به شما عنایت ویژه شده است، ملت ایران با هوشمندی مطالبات خود را در جای خود از مسئولان می‌خواهند و ایران تمام داشته‌‌های خود را مدیون تلاش‌های مسئولان در داخل کشور است.
متکی گفت: با بررسی شرایط دو سه سال اخیر کشور در عرصه انتخابات نماد حماسه سیاسی سال‌جاری را می‌توان ضرورت دو انتخابات اثرگذار در کشور دانست.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، منوچهر متکی ظهر امروز در دانشگاه پیام‌‌نور کرمان با اشاره به نامگذاری سال با عنوان حماسه سیاسی حماسه اقتصادی اظهار داشت: مردم ایران در  34 سال از سیاست غافل نبودند.

نامزد دوره یازدهم ریاست جمهوری تصریح کرد: با بررسی شرایط  دو سه سال اخیر کشور در عرصه انتخابات نماد حماسه سیاسی سال‌جاری را می‌توان ضرورت دو انتخابات اثرگذار در کشور دانست.

وی افزود: فضای سیاسی سال 88 امید و تحولی را در دل دشمنان برای شکست جمهوری اسلامی ایران زنده کرد که در انتخابات مجلس نهم با القاهای فراوان سعی داشتند از مشارکت مردم جلوگیری کنند تا اصل نظام را زیر سئوال ببرند.

متکی خطاب به مسئولان کشور اظهار داشت: اگر گره کار کشور به دست شما باز می‌شود، باید این را یک نعمت خدادادی بدانید که به شما عنایت ویژه شده است، ملت ایران با هوشمندی مطالبات خود را در جای خود از مسئولان می‌خواهند و ایران تمام داشته‌‌های خود را مدیون تلاش‌های مسئولان در داخل کشور است.

وزیر اسبق امور خارجه با اشاره به نامگذاری سال‌های اخیر از سوی رهبر معظم انقلاب عنوان کرد: سال همت و کار مضاف، جهاد اقتصادی، تولید ملی و حماسه اقتصادی نشان از پر رمز و راز بودن حوزه اقتصاد دارد که محور مهمی از امورات جامعه و سرفصل‌های عمده را در خود جای داده است.

وی خاطرنشان کرد: با نگاه به مسائل اقتصادی و شرایط حاکم در جامعه به گام‌های بلند برداشته شده در حوزه اجرا و پروژه‌های عمرانی متعدد می‌رسیم که برای اولین بار در تاریخ ایران اسلام رقم خورده است، برای مثال از ابتدای دولت نهم تولید برق به دو برابر رسیده که از مجموع تولیدات قبل و بعد از انقلاب نیز فراتر رفته است.

متکی ادامه داد: در زمینه صادرات غیرنفتی عدم کاهش وابستگی‌ها به نفت و تلاش برای کاهش فاصله طبقاتی از تلاش‌هایی بود که در کشور گسترش یافت تا در چهارچوب تصمیم‌های اقتصادی بنیه کشور را افزایش و سرآمد ملی را ارتقا دهد.

این دیپلمات حل گره‌های اقتصادی کشور را طبق فرموده رهبر معظم با حماسه اقتصادی میسر دانست و گفت: تورم مختص کشور خاصی نیست و راه‌های مقابله با آن در تمام دنیا تعریف شده که باید تلاش کرد.

متکی افتخار دانشگاه‌های پیام نور را همت بالندگانی دانست که پیرو مکتب امام صادق (ع) هستند و همدلی و همبستگی دانشجویان و اساتید دانشگاه پیام‌نور را ارزشمند عنوان کرد.
ارسال نظر
captcha